• Cancel
    Filter
Filter

6. Online Ekim Müzayedesi

Müzayedemiz, 8 - 16 Ekim 2021 tarihleri arası pey vermeye açıktır.

16 Ekim Cumartesi günü, saat 20:01 itibarıyla aktif olan müzayede CANLI Müzayede olarak yayınlanacaktır. Canlı müzayede esnasında her lot'un ekranda kalma süresi 30 saniyedir. Lotlar sıra ile satışa sunulacak ve aktif ekranda kalma süresi boyunca teklif gelmesi halinde süresi 15 saniye uzayacaktır.

Satışa sunulan tüm eserleri randevu ile müzayede tarihleri boyunca galerimizde yakından inceleyebilirsiniz. Alıcı komisyon oranımız %10 + KDV 'dir. Verilen tekliflerde müzayede kuralları gereği iptal yapılmamaktadır.

Lot: 24 » Painting

Ergin İnan

Düş Bahçesi, 70x70 Cm. 1/9 Edisyon, 2021 Yılı, Tuvale Marufle Baskı (İmzalı)

Ergin İnan İmzalı, Düş Bahçesi serisi, 2021 yılı özel kabartma baskı, tuvale marufle edilmiş seridendir. Bir numaralı edisyondur, toplamda dokuz adet üretilmiştir.

Details
Lot: 36 » Painting

J. Pearce

Madonna , 25.5x19 Cm. 1875 Yılı, Duralit Üzeri Yağlı Boya, İkonik Bir Eser (İmzalı)

Madonna, in Christian art, depiction of the Virgin Mary; the term is usually restricted to those representations that are devotional rather than narrative and that show her in a nonhistorical context and emphasize later doctrinal or sentimental significance

Details
Lot: 37 » Painting

Avén Szamâr

Cupid ve At, Bronz Döküm Rölyef, 25 x 18,5 cm (İmzalı)

Sanatçı imzalı, çok iyi durumda, dolu bronzdan yapılma aşk tanrısı, kanatlı melek cupid ve at figürlü rölyefdir.

Details
Lot: 39 » Painting

Harp Mecmuası

128 Sayfadan Oluşan Tamamlayıcı Harp Mecmuası, Ciltli Kitap Halinde

Dönemin Harbiye Nezareti tarafından Kasım 1915'ten Haziran 1918 yılına kadar 15 günde bir olmak üzere 27 sayı halinde yayınlanmış, savaş döneminin en görsel içerikli ve kaliteli süreli yayınlarındandır. Çıkış amacı Harbiye Nezareti'nin başlattığı "Harp Edebiyatı" kampanyasına uygun -şair ve yazarlarımızın yazmış olduğu- askerlerimizin cephedeki fedakarlıklarını, kahramanlıklarını anlatan edebi eserleri yayınlamaktır. Cephedeki askerlerin kahramanlıklarının yanında cephe gerisinde olup bitenleride anlatan yazılarda yer almaktadır. örneğin mecmuada yayınlanan bir annenin oğlunu cepheye uğurlarken söylediği şu sözler tüm vatana cesaret vermektedir: “Hüseyin annesinin elini öptü. zavallı, ciğerparesini bir daha kokladı. dedi ki: “Hüseyin.. dayın Şıpka’da, baban Dömeke’de, ağaların da sekiz ay evvel Çanakkale’de yatıyorlar. Bak, son yongam sensin. Minareden ezan sesi kesilecekse.. Camiinin kandilleri körlenecekse sütlerim haram olsun.. Öl de köye dönme. Yolun Şıpka’ya uğrarsa dayının ruhuna fatiha okumayı unutma. Haydi oğul allah yolunu açık etsin.” (Javak, eksisozluk.com, 07/10/2021)

Details
previous
Go to Page: / 4
next